Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem op de meest avontuurlijke en milieuvriendelijke manier mogelijk – huur een fiets, e-bike of bakfiets!

Stap op twee wielen en ervaar de vrijheid die alleen een fiets kan bieden. Of je nu een ontspannen rit door het groene landschap zoekt of een actieve dag vol ontdekkingen, onze uitgebreide vloot van fietsen staat klaar om aan al je wensen te voldoen.

Dompel jezelf onder in de betoverende natuur van de Veluwe, fiets langs kronkelende rivieren en geniet van de adembenemende panorama’s die Arnhem en haar omgeving te bieden hebben. Onze e-bikes geven je dat extra duwtje in de rug, zodat je zonder moeite heuvels beklimt en lange afstanden aflegt.

Bekijk de beschikbaarheid

Onze hoogwaardige huur fietsen

Fiets huren

Wij gebruik Gazelle stadsfietsen met 3 versnellingen. Deze hoogwaardige fietsen zorgen dat u met weinig inspanning heerlijk door het centrum van Arnhem (en daarbuiten) kunt toeren.

Kosten: € 15,00 p/d

Huur een stadsfiets

E-bike huren

Wij gebruik Shimano Steps e-bikes met een middenmotor ondersteuning van Bosch. Deze hoogwaardige e-bikes met krachtige ondersteuning helpen u zelfs op de steilste Veluwse wegen.

Kosten: € 25,00 p/d

Huur een e-bike

Bakfiets huren

Wij gebruik Urban Arrow bakfietsen met een middenmotor ondersteuning van Bosch. Deze hoogwaardige bakfietsen met krachtige ondersteuning helpen u en uw kids zelfs op de steilste Veluwse wegen.

Kosten: € 35,00 p/d

Huur een bakfiets

Zorgeloos op pad

  • Alle huurfietsen worden dagelijks gecontroleerd
  • Alleen betrouwbare huurfietsen, e-bikes of bakfietsen
  • Pechhulp optioneel mogelijk (alle fietsen zijn uitgerust met reparatiesetje)

Maak een afspraak

Maak direct een huurafspraak en stap vandaag nog op!

Direct afspraak maken

Bel onze winkel

+31 26 445 5472

info@speedpedelecs.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00