Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor vestigingen van Speedpedelecs.com.
Speedpedelecs.com

Speedpedelecs.com is dé winkel voor Speed Pedelecs, die uw visie op vervoer compleet verandert. Vergeet de fiets, vergeet de scooter, vergeet zelfs de auto en ontdek de wonderbaarlijke wereld van de Speed Pedelec. De Speed Pedelec is meer dan een e-bike, groener dan alle motorvoertuigen en het antwoord op fileproblemen en forensenvraagstukken.

Ondernemen bij Speedpedelecs.com

Om de lokale kansen in de markt optimaal te kunnen benutten, heeft Speedpedelecs.com ervoor gekozen om te groeien door middel van franchising. Speedpedelecs.com biedt franchisenemers een winnende klantpropositie, een stroom aan leads en maximale ontzorging.

Speedpedelecs.com biedt;

  • Een sterk merk, centrale marketing
  • Wervende klantproposities
  • Centrale aanlevering van leads
  • Eigen exclusief gebied
  • Ontzorging op processen
  • Professionele ondersteuning

Speedpedelecs.com vraagt van franchisenemers commitment, strakke uitvoering en actief ondernemerschap. Een Speedpedelecs.com franchisenemer is een gedreven, dienstverlenende en klantgerichte ondernemer met letterlijk en figuurlijk de drive om met de formule marktleider te worden in het marktgebied.
Investeren.

Een onderneming beginnen betekent ook investeren. Je betaalt éénmalig een entreefee, gebaseerd op de potentie in een regio. Dit geeft je het exclusieve recht op de naam Speedpedelecs.com, een eigen exclusief marktgebied en dient als dekking van de opstartkosten.

Voor het gebruik van onze franchiseformule en onze doorlopende ondersteuning betaal je als franchisenemer vergoedingen. Het model van de te betalen vergoeding, de franchisefee,  is gebaseerd op de doelstelling dat de klant, de ondernemer en de franchisegever een winstgevend model in handen hebben.  De franchisefee bestaat uit een vast en een variabel deel, de Mixed incentive refund fee.

Afhankelijk van de grootte van je vestiging en de potentie in je gebied, dien je een pand te hebben of te openen in je marktgebied en ga je investeren. Uiteraard komt dit aan bod als we mogelijk in een verder stadium de begroting van je nieuwe vestiging doorspreken.

Bel onze winkel

+31 26 445 5472

info@speedpedelecs.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00