Lijst van producten op merk Urban Arrow

Urban Arrow is een vooraanstaand merk in de wereld van bakfietsen en cargobikes. Ze staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en hoogwaardige elektrische cargofietsen die ideaal zijn voor stedelijke mobiliteit en duurzaam transport.

Urban Arrow biedt een breed scala aan cargofietsen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, waaronder het vervoeren van kinderen, boodschappen, goederen, en meer. Hun ontwerpen zijn doorgaans gestroomlijnd, praktisch en milieuvriendelijk dankzij elektrische ondersteuning.

Wat Urban Arrow onderscheidt, is hun focus op gebruiksgemak en veiligheid. De cargofietsen zijn ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van handige functies zoals verstelbare zitplaatsen, stevige frames en geavanceerde remmen. Dit maakt ze geschikt voor dagelijkse activiteiten en zorgt voor een prettige rijervaring.

Urban Arrow draagt bij aan duurzame stedelijke mobiliteit en biedt een groen alternatief voor traditionele vervoersmiddelen. Het merk is populair onder gezinnen, bezorgdiensten en bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen voor transport in stedelijke omgevingen.

34 producten.
Item 1-12 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

Bel onze winkel

+31 26 445 5472

info@speedpedelecs.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00