Meteen naar de inhoud

Toont alle 5 resultaten

Filter»

Klever

Klever N Rogue 25

4.199,00

De Klever N-Rogue 25 is een stijlvolle e-bike met een krachtige motor die snelheden tot 25 km/uur kan bereiken. Het heeft een lichtgewicht en stijf frame, hydraulische schijfremmen en vering voor een comfortabele rit. De geïntegreerde accu biedt een bereik van maximaal 100 km en het heeft een optionele extra accu voor een nog groter bereik.

Meer details

Klever N Rogue 45

4.999,00

De Klever N-Rogue 45 is een high-performance e-bike met een krachtige motor die snelheden tot 45 km/uur kan bereiken. Het heeft een elegant en modern ontwerp, hydraulische remmen en vering voor een comfortabele rit.

Meer details

Klever X Alpha 45

8.599,00

De Klever X-Alpha 45 is een high-performance e-bike met een krachtige motor die snelheden tot 45 km/uur kan bereiken. Het heeft een robuust en sportief ontwerp, vering op zowel de voor- als achterkant en hydraulische remmen voor maximale controle.

Meer details

Klever X Pinion 45

7.149,00

Je houdt van een mooie, snelle e-bike die heerlijk rijdt en je wilt zo min mogelijk onderhoud Dan is de Klever X Speed Pinion de speed e-bike die je zoekt. Die riem, dat probleemloze schakelen en die rustige cadans, is precies wat je nodig hebt om nog zorgelozer en plezieriger te commuten.

Meer details

Klever Y Muse 45

5.499,00

De Klever Y-Muse 45 is een comfortabele en stijlvolle e-bike met een krachtige motor die snelheden tot 45 km/uur kan bereiken. Het heeft een lichtgewicht aluminium frame, hydraulische remmen en een geïntegreerde accu voor een probleemloze rit.

Meer details