Meteen naar de inhoud

STROMER

          #HereToChange

Stromer gelooft dat in elke meter kwaliteit zit. Ook bij het dagelijkse woon-werkverkeer. Hiervoor ontwikkelen ze speedpedelecs met karaktersterkten.

ST1

 Sport

The Legend Reloaded

De allrounder voor het dagelijkse leven.

The Legend Reloaded

De allrounder voor het dagelijkse leven.

ST1

Comfort

ST1

Special Edition

Driven By Perfection

De gelimiteerde allrounder voor het dagelijkse leven – in Deep Petrol met een bereik tot 180 km, Daylight dagrijverlichting, Stromer Antwerp Single Bag en uitbreidbare connectiviteit.

Stromer´s story

About the brand

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden we de uitdagingen van het stadsverkeer: We ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.

Mobiliteit betekent vrijheid. Daarom maken we ze geschikt voor onze groeiende steden. Voor een flexibele, verbonden en efficiënte vooruitkomen. Met bikes die hun tijd een wiellengte voor zijn.

Deze claim geldt voor elke Stromer-bike, van het frame tot de software. Daarom hebben we ons vanaf het begin gespecialiseerd in speed pedelecs. Onze Stromer-campus in de buurt van Bern is daarom niet alleen een assemblage, maar ook een ontwikkelingslocatie.

ST2

 Sport

Dedicated To Drive

Efficiënt, krachtig, aanpasbaar: de ST2 is ideaal voor woon-werkverkeer en dagelijks gebruik – volledig geconnecteerd en als eerste Stromer met carbon riemaandrijving voor meer pendelplezier.

Elegant Commuting

De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

ST3

Sport

ST3

 Pinion

Puristische efficiëntie direct uit de toekomst.

De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

Puristische efficiëntie direct uit de toekomst.

De ST3 Pinion Launch Edition met exclusieve Imperial Red lak, Pinion versnelling, riemaandrijving, optioneel volledig geïntegreerd antiblokkeringssysteem (ABS) en de krachtigste accu, is een uitzonderlijk dynamische S-pedelec en ideaal voor dagelijks gebruik. De aanpasbare zitpositie en slimme extra’s zorgen voor comfortabele, stijlvol efficiënte mobiliteit in het woon-werkverkeer.

ST3

Pinion Limited Edition

ST3

 Pinion Special Edition

Puristische efficiëntie direct uit de toekomst.

De ST3 Special Edition met exclusieve Ipanema Brown lak, Pinion versnelling, riemaandrijving, optioneel volledig geïntegreerd antiblokkeringssysteem (ABS) en de krachtigste accu, is een uitzonderlijk dynamische S-pedelec en ideaal voor dagelijks gebruik. De aanpasbare zitpositie en slimme extra’s zorgen voor comfortabele, stijlvol efficiënte mobiliteit in het woon-werkverkeer.

Speed Pedelec

Stromers hebben vermogen. En de perfecte controle.

Stromer speed pedelecs zijn gemaakt voor de weg en het stadsverkeer – terrein waar balans, remkracht, grip en zichtbaarheid essentieel zijn. Daarom hebben we uw Stromer uitgerust met de beste componenten.

ST5

ABS

Driven By Perfection

Het onovertroffen vlaggenschip met maximaal vermogen en bereik, volledig geïntegreerd design en exclusieve high-end componenten voor de hoogste prestaties en uitstekende rijdynamiek. Nu met ABS.

Extend The Possible

Maximaal bereik, maximaal vermogen, maximale passie


Stromers nieuwe vlaggenschip combineert geavanceerde technologie en hoogwaardige componenten tot een Speed Pedelec die werkelijk een klasse apart is. Extreem weinig onderhoud dankzij de Pinion en Gates carbon riemaandrijving.

ST7

MAKE THE RIGHT CHOISE

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken Speed pedelecs voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun pedelec. Zowel voor werk als voor hun gezin.