Meteen naar de inhoud

Stromer 25

Wij geloven dat in elke meter kwaliteit zit. Ook bij het dagelijkse woon-werkverkeer. Hiervoor ontwikkelen we speed pedelecs met karaktersterkten.

Ook Geloven Wij dat woon-werkverkeer kwaliteitstijd kan zijn. Voor deze overtuiging popelen we al sinds 2009 – met één doel: Een rijgevoel op de weg te brengen, wat anders is. We hebben de eerste speed pedelec met geïntegreerde accu ontwikkeld. De eerste speed pedelec met volledige connectiviteit. De eerste speed pedelec met volledige geïntegreerd design. Maar bovenal een speed pedelec die het hart verovert, maar ook levenskwaliteit en ongeëvenaard rijplezier brengt.

Stromer ST1x 25

De superkrachtige motor van de ST1x heeft een koppel van maar liefst 35Nm. Langere afstanden afleggen, doorfietsen met veel tegenwind, snel optrekken? Met de nieuwe Stromer ST1x gaat dit comfortabel en geruisloos. Wil je de snelheid en het comfort van een Stromer e-bike een keer uitproberen?

Kom dan langs voor een proefrit. Ervaar zelf dat deze E-Bike een serieus alternatief is voor een brommer, scooter of zelfs de auto.

MAKE THE RIGHT CHOISE

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken e-bikes voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun e-bike. Zowel voor werk als voor hun gezin.