Meteen naar de inhoud

 Riese & Müller

       

            Live Urban. Ride Urban.

Riese & Müller’s story

About R & M

De passie voor fietsen en innovaties samen met ons perfectionisme domineren ons werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen onze fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk onze grootste stimulans.

Net zo belangrijk als tevreden klanten zijn tevreden medewerkers voor ons. Het succes van onze fietsen en de goede werksfeer laten zien: Wij zijn een team. We werken allemaal met dezelfde overtuiging. En wie, behalve wij, kan beweren zijn passie tot beroep te hebben gemaakt?

Onze Modellen

Bekijk onze Exclusieve modellen

Het gemak van fietsen.

Niet alleen fijn voor de benen, maar ook een prettig gezicht.

Charger 3

Mixte GT Vario HS

Charger 3

GT Vario HS

Het gemak van fietsen.

Niet alleen fijn voor de benen, maar ook een prettig gezicht.

Why Riese & Müller?

De mobiliteit van de toekomst betekent minder emissies en meer ruimte om te leven. E-bikes leveren hier een grote bijdrage aan:  met deze fietsen kunnen ook grotere afstanden makkelijk worden afgelegd of grote ladingen zonder moeite worden getransporteerd. Tegelijkertijd zijn wij zo actief en blijven in beweging.

Roadster

Vario HS

De mooiste route van A naar B.

Snelheid binnen het juiste kader.

MAKE THE RIGHT CHOISE

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken e-bikes voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun e-bike. Zowel voor werk als voor hun gezin.