Meteen naar de inhoud

Riese & Müller 25

De mobiliteit van de toekomst betekent minder emissies en meer ruimte om te leven. E-bikes leveren hier een grote bijdrage aan:  met deze fietsen kunnen ook grotere afstanden makkelijk worden afgelegd of grote ladingen zonder moeite worden getransporteerd. Tegelijkertijd zijn wij zo actief en blijven in beweging.

Wij hebben het wiel opnieuw uitgevonden – steeds maar weer. Want alleen voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Voor sporters, forenzen, gezinnen, fietsreizigers, vakmensen en voor iedereen die gewoon graag fietst. Want er is niet één e-bike voor iedereen – maar er is voor iedereen de juiste e-bike. 

Charger 4

GT Vario

Verlengt het rijplezier.

Veel kracht aan boord.

Riese & Müller Cruiser Mixte vario

Zijn design is klassiek en chique met doordachte details. Zijn karakter is tijdloos en zal u bij elke rit fascineren, de tijd laten vergeten en volop van de dag laten genieten. Zo perfect liggen de handgrepen van het elegant gewelfde stuur in de hand, zo ontspannen zit u op het aangenaam beklede zadel met de geveerde zadelpen.

De Big Ben 28″-banden in optimale breedte lopen licht en brengen u betrouwbaar naar uw bestemming, waar dat ook mag zijn.

Riese & Müller Nevo GT Vario

De markante vormgeving met geïntegreerde accu en krachtige aandrijving maken de Nevo3 tot een echte alledaagse held. Deze bike overtuigt door een hoog rijcomfort en een comfortabele handling dankzij de lage instap.

Ook langere ritten zijn dankzij de optionele DualBattery met tot wel 1.125 Wh geen enkel probleem.

Riese & Mùller

Verantwoordelijkheid

Wij, Riese & Müller, zijn ons ervan bewust dat onze groeiende positie als merk binnen de markt ook een grote verantwoordelijkheid betekent. Niet alleen ten opzichte van onze producten, maar vooral ten opzichte van de natuur, het klimaat, de mens en de maatschappij. Om deze uitdaging aan te gaan, kiezen wij voor een bedrijfscultuur die is gebaseerd op duurzaam denken en handelen.

Sterker nog: wij willen ons niet alleen inzetten voor de bescherming van het milieu, maar zelf actief deel uitmaken van een beweging die een verantwoordelijke omgang met onze resources propageert. 

Riese & Müller Swing3 Vario Urban

De Swing3. Verlegt de stadsgrens tot achter de horizon. Bij de omafiets gaat het niet meer alleen om gezellig peddelen door de stad. De Swing3 is ook perfect geschikt voor lange tochten over bergen en dalen. Het soepele rijgevoel van de krachtige Bosch motor wordt gecompleteerd door de gevoelig verende voorvork en de verende zadelpen.

En net als elke klassieke omafiets beschikt ook deze over bijpassende manden voor stuur en bagagedrager.

MAKE THE RIGHT CHOISE

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken e-bikes voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun e-bike. Zowel voor werk als voor hun gezin.