Toont alle 8 resultaten

Abus Hyban 2.0 Ace

129,95 99,95

Als je veel fietst herken je het wel: traanogen van de wind of vervelende vliegjes in je ogen. Met de Abus Hyban 2.0 ACE stadsfiets helm heb je hier geen last meer van! Deze helm heeft namelijk een groot vizier wat je voor je ogen kunt schuiven. De 5 luchtingangen en 8 luchtuitgangen zorgen ervoor dat de helm goed ventileert. Veiligheid is bij fietsen in de stad heel belangrijk. Door de reflectoren en het LED-achterlicht ben je ook in het donker goed zichtbaar.

Meer details

Agu Urban Pedelec Hivis

139,95 109,95

Speciaal voor high speed e-bike fietsen is de Urban Pedelec Fietshelm gemaakt. Wanneer je fietst op een E-Bike met kenteken moet je altijd een aan speciale test geteste helm op je hoofd hebben. Onze Urban Pedelec voldoet aan de gevraagd NTA-8766 standaard en is dus ideaal voor op deze fiets.

Meer details

Klever X Speed 850wh

4.949,00

JE HOUDT VAN EEN MOOIE, SNELLE E-BIKE DIE HEERLIJK RIJDT. Dan is de Klever X Speed de e-bike die je zoekt.

Meer details

Klever X Speed Pure

4.599,00

ONTWORPEN VOOR SNELHEID – Alles aan deze fiets is ontworpen om snel te zijn en biedt altijd een gecontroleerde en veilige rit. Met een 600W motor is de X Speed Pure onze krachtigste fiets, waardoor het gemakkelijk is om de maximale ondersteunde snelheid van 45 km/h te bereiken.

Meer details

Stromer ST3 10 Year Anniversary Edition

7.750,00 6.975,00

Pendelen voor ervaren gebruikers. = De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

Meer details

Stromer ST3 Demo

6.865,00

Pendelen voor ervaren gebruikers – De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur. De Stromer ST3 Sport is uitgerust met een zeer strak design en geïntegreerde technologie, ontworpen voor optimale efficiëntie.

Meer details

The Ruffian

4.999,00

Cruise door de straten met de stijl van een motorfiets met THE RUFFIAN, onze dynamische en krachtige eBike, met als bijkomend voordeel dat u in een emissievrij voertuig rijdt!

Meer details