Meteen naar de inhoud

Occasions

Bekijk hier onze exlusieve gebruikte fietsen

Riese & Müller Bluelabel Cruiser Vario HS

Zijn design is klassiek en chique met doordachte details. Zijn karakter is tijdloos en zal u bij elke rit fascineren, de tijd laten vergeten en volop van de dag laten genieten. Zo perfect liggen de handgrepen van het elegant gewelfde stuur in de hand, zo ontspannen zit u op het aangenaam beklede zadel met de geveerde zadelpen. De Big Ben 28″-banden in optimale breedte lopen licht en brengen u betrouwbaar naar uw bestemming, waar dat ook mag zijn.

De Big Ben 28″-banden in optimale breedte lopen licht en brengen u betrouwbaar naar uw bestemming, waar dat ook mag zijn.

 

Stromer ST2 Royal Blue

De Stromer ST2. Klaar voor vooruitgang.

Efficiënt, krachtig, aanpasbaar: de ST2 is ideaal voor woon-werkverkeer en dagelijks gebruik – volledig geconnecteerd en als eerste Stromer met carbon riemaandrijving voor meer pendelplezier.

De ST2 heeft een motor die uw moeiteloos naar de 45 kilometer per uur duwt, deze fiets is een echte kilometervreter. Naast de krachtige ondersteuning is de ST2 standaard uitgerust met belt drive, comfortabele zadel en handvatten en krachtige schijfremmen. Standaard actieradius is 120 kilometer en kan worden uitgebreid tot maar liefst 180 kilometer.

Klever B-Speed Plus 45

Krachtige fiets met verfijnd comfort gegarandeerd! De combinatie van volledige vering, de krachtige motor, het robuuste frame, de hydraulische schijfremmen en het lage zwaartepunt, maken dit model tot een van de meest comfortabele en veilige High-speed fietsen.

De Klever B Serie staat bekend om het ongeëvenaarde comfort. Alle Speed Pedelecs uit de B Serie zijn zowel voor als achter geveerd. Dit zorgt voor de meest comfortabele rit die je je kan voorstellen.