Meteen naar de inhoud

      MTB Cycletech

                     Free your mind, enjoy your ride

 

Over MTB

Al bijna 40 jaar hebben we bij MTB Cycletech altijd geprobeerd om de concurrentie minimaal een bandbreedte voor te blijven bij het ontwikkelen van de perfecte fiets. Deze passie heeft ons vanaf het begin verbonden met ons steeds groter wordende aantal klanten die terecht perfectie van ons verwachten – of het nu gaat om het bekroonde ontwerp of de uitstekende kwaliteit van elke individueel gemaakte fiets.

Dankzij de tijdloze look en precieze afwerking kom je vandaag de dag nog fietsen uit de beginjaren van MTB Cycletech tegen op de weg.

De waarneembare liefde voor detail en de innovatieve geest van ons team resulteerde keer op keer in baanbrekende prestaties op het gebied van fietstechnologie tijdens de modelontwikkeling in Zwitserland.

MTB Cycletech Code 45

Code

45

Feel The Power

speed pedelec van Zwitserse bodem.

MAKE THE RIGHT CHOISE

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken Speed pedelecs voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun pedelec. Zowel voor werk als voor hun gezin.