Meteen naar de inhoud

Toont alle 4 resultaten

Filter»

Urban Arrow

Urban Arrow Family Anniversary

7.590,00

De Urban Arrow Family Anniversary Automatic is een elektrische bakfiets die perfect is voor gezinnen. Het heeft een automatische transmissie en een krachtige motor die gemakkelijk heuvels beklimt. Het heeft een stijlvol ontwerp, comfortabele zitplaatsen en voldoende ruimte voor kinderen en bagage.

Meer details

Urban Arrow Family Cargo Line

6.690,00

De Urban Arrow Family Cargo Line is een elektrische bakfiets ontworpen voor gezinnen. Het heeft een krachtige motor en een laadvermogen van maximaal 275 kg. Het heeft een lichtgewicht en stevig frame, comfortabele zitplaatsen en voldoende ruimte voor kinderen en bagage.

Meer details

Urban Arrow Family Performance Essential

5.790,00 5.440,00

De Urban Arrow Family Performance Essential is een elektrische bakfiets die de perfecte combinatie van comfort, stijl en prestaties biedt. Het heeft een krachtige motor, een laadvermogen van maximaal 275 kg en een lichtgewicht en stevig frame. Het is ontworpen voor gezinnen die op zoek zijn naar een premium rijervaring.

Meer details

Urban Arrow Family Performance Plus

6.190,00

De Urban Arrow Family Performance Plus is een elektrische bakfiets die ontworpen is voor gezinnen die veelzijdigheid en prestaties nodig hebben. Het heeft een krachtige motor, een laadvermogen van maximaal 275 kg en een lichtgewicht en stevig frame. Het biedt premium functies zoals een hydraulische rem en vering.

Meer details