Meteen naar de inhoud

  KLEVER

  Defining The New Commute

Klever's Story

Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds onze oprichting in 2011. Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

Klever N-Rogue 45

ONDERHOUDSARM COMMUTEN

MEER KRACHT

X-Pinion

X-Alpha

Leader of the pack

NÓG MEER RANGE

DE KRACHTIGE BESTE E-BIKE VOOR ONZE URBAN HERO

High speed e-bikes zijn voor urban heroes. Voor de liefhebbers van snelheid. Voor de helden die de fiets pakken, ongeacht wind en regen. Voor de mensen die houden van een e-bike design dat power uitstraalt. Voor mannen en vrouwen met een strak schema: een snelle elektrische fiets die jou met 25 of 45 km/u comfortabel van A naar B brengt.

Voor mensen die van commuting een ervaring willen maken. Een Klever e-bike of speed pedelec is hét vervoersmiddel van de urban hero.

HAVE IT ALL

VERANDER DE STAD

Y-Muse

N-Rogue

TAKE THE LONG ROAD HOME

VERSTERKTE STRUCTUUR

MAKE THE KLEVER CHOISE

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken e-bikes voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun e-bike. Zowel voor werk als voor hun gezin.