Meteen naar de inhoud

Klever 25

Bekijk hier onze slowpedelecs van Klever!

Elke dag op hogere snelheden rijden is veeleisender op het gebied van controle en veiligheid, iets dat conventionele fietsen niet zomaar kunnen garanderen. Daarom zijn onze Slowpedelecs van klever ontwikkeld om aan deze hogere normen te voldoen, van de constructie van het frame tot de accessoires waarmee deze fietsen uitgerust.

Klever N Rogue 25

Alles wat we de afgelopen tien jaar hebben geleerd hebben we in N gestopt. Hij is zeer makkelijk bestuurbaar, sterk, praktisch, comfortabel en kan zware ladingen dragen.

De N oogt en voelt als een lichtgewicht, maar is toch sterk genoeg om in totaal 150 kg op hoge snelheid over lange afstanden te dragen.

Klever X Pinion 25

Het parade paardje onder de Slowpedelecs! Met een Pinion C1.12 schakelbak en een 850wh accu ,met een grote actieradius is dit wel een kanon van een fiets, waarmee u moeiteloos uw woonwerk afstand aflegt!

Met een Pinion C1.12 schakelbak en een 850wh accu ,met een grote actieradius is dit wel een kanon van een fiets, waarmee u moeiteloos uw woonwerk afstand aflegt!

Klever Y Muse 25

Het stadsleven is hectisch en vraagt veel; vanuit werk door naar de gym, kinderen ophalen van school en weer door om nog boodschappen te doen op de terugweg. De Y Muse 25 is ontworpen om al je dagelijkse, stadse bewegingen op een sportieve en praktische manier te doen.

De Y Muse 25 heeft grote ballonbanden en voorvorkvering wat voor een super comfortabele rit zorgt. Dit zorgt er samen met de BIACTRON 500W achterwielmotor voor dat het bijna voelt als vliegen.

Klever B-Eco 25

De Klever B-Eco is één van de weinige vol geveerde e-bike op de markt onder de €3000.

De combinatie van volledige vering, de krachtige motor, het robuuste frame en het lage zwaartepunt maken dit model tot een van de meest comfortabele en veilige e-bikes op de markt.

MAKE THE KLEVER CHOISE

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken e-bikes voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun e-bike. Zowel voor werk als voor hun gezin.