Meteen naar de inhoud

E-BIKE TRACKING VIA GPS

E-bike tracking: Uitstekende fiets
GPS-tracker voor je e-bike motor

GPS diefstalbescherming voor e-bikes
Zelfmontage met eenvoudige handleiding
Realtime tracking in Europa
Alarm als je bike in beweging komt

E-bike tracking: Uitstekende fiets GPS-tracker voor je e-bike motor

De BikeTrax GPS-tracker is een betrouwbare diefstalbescherming voor fietsen en kent geen concurrenti. Hij is een speciale GPS-zender voor Brose, Shimano, Yamaha en Bosch e-bikes. Geloof ons, de diefstalbescherming voor e-bikes kan zo eenvoudig zijn: de GPS-tracker voor je e-bike-motor gewoon selecteren en wij zorgen dat alles beveiligd is tegen diefstal.

Trackt live en betrouwbaar in de stad of langs olifantenpaadjes.
Onzichtbaar voor dieven: wordt niet aan de buitenkant, maar in de fiets gemonteerd.
GPS-trackers plus Happy End kosten slechts een fractie van je hoogwaardige e-bike.

BikeTrax FAQ’s

Dat is e-bike tracking via GPS

GPS-satellieten stralen via radiosignalen continu hun positie uit. De GPS-tracker op aarde ontvangt deze radiosignalen en zet die om in zijn eigen positionele gegevens. Bevindt de GPS-tracker zich bijv. in een fiets of e-bike, dan kunnen de positionele gegevens op de smartphone van de eigenaar worden overgedragen, zodat deze de standplaats van zijn bike in realtime ziet.

De overdracht van de positionele gegevens van de tracker op een eindapparaat (bijv. smartphone) gebeurt draadloos (bijv. 2G, LTE) en via een tussengeschakelde server.

BikeTrax van PowUnity is een GPS-tracker gebaseerd op 2G-technologie. 2G beschikt over de grootste en meest stabiele netwerkdekking en is momenteel de beste oplossing voor het tracken van fietsen en e-bikes. Lees meer daarover in onze bijdrage omtrent technologieën voor GPS-tracking.

In de GPS-tracker bevindt zich een M2M SIM-kaart van het Zweedse telecombedrijf TELE2. De GPS-tracker is op TELE2 en hun SIM-kaart geoptimaliseerd om een ideale ontvangst te garanderen. Bovendien zorgt een geschikte rubberlaag voor een 100% water- en stofdichtheid. Het later verwisselen van de SIM-kaart is dus niet meer mogelijk.

De GPS-tracker extra accu garandeert dat de GPS-tracker ook dan stuurt resp. ontvangt als de stroomtoevoer (e-bike accu) uitgeschakeld of verwijderd is. Hij houdt nog 14 uur als de e-bike ononderbroken bewogen wordt en tot drie weken in stand-by.

De montage hangt af van de motor van je e-bike. Je kan de GPS-tracker voor je e-bike-motor selecteren en je krijgt van PowUnity passende aansluitkabels en een eenvoudige, zelfverklarende montageaanwijzing samen met de GPS-tracker.

Om de GPS-tracker BikeTrax met je smartphone te koppelen, download je de PowUnity smartphone app in de App Store of bij
Google Play. In de app kan je je BikeTrax registreren met een e-mail/wachtwoord combinatie en je individuele BikeTrax-ID (in de BikeTrax-verpakking inbegrepen).

Alle informatie omtrent de PowUnity app

Overtuigd? E-bike GPS-tracking kan zo eenvoudig zijn!

Je wil live en betrouwbaar je fiets tegen diefstal beveiligen? De PowUnity GPS-tracker BikeTrax is dieven te slim af.

Bij BikeTrax wordt iets negatiefs zoals diefstal door onze positieve productervaring te niet gedaan. De GPS-tracker registreert en beschermt zonder dat jij veel moet doen. Het is voor iedereen eenvoudig. Volgens mij is de PowUnity app dan perfect als ik niets meer kan verwijderen en de gebruiker toch alles heeft.”